Ecoterm ofera solutii complexe in servicii de proiectare,instalatii industriale si civile

Este  o companie cu capital privat, înființată în anul 2002.Activeaza cu succes pe piața construcțiilor din România și ofera soluții complexe în domeniul instalațiilor HVAC, sanitare, electrice de automatizare, pornind cu etapa de proiectare, până la montaj și punere în funcțiune.

1.Instalatii HVAC

Amenajarea sistemelor HVAC implică o proiectarea inițială care să fie calibrată corespunzător cu destinația și să aibă o perioadă de exploatarea îndelungată. Specialiștii  Ecoterm vor asigura o analiză tehnică de calitate, astfel încât beneficiarul să își desfașoare activitatea într-un mediu sănătos și confortabil, având în același timp un sistem economic și costuri mici de întreținere.

2.Instalatii sanitare

Instalațiile sanitare nu trebuie să lipsească din niciun spațiu public sau privat, ele reprezentând o utilitate indispensabilă nevoilor umane. Compania Ecoterm vă pune la dispoziție servicii de calitate în ceea ce privește nu doar montajul, dar și mentenanța, garantând în același timp realizarea lucrărilor în deplină conformitatea cu normele în vigoare.

3.Instalatii de incediu

Sistemele de prevenire a incendiilor sunt caracterizate ca fiind o instalație cu rol de protecție, având scopul de a identifica și semnala în cel mai scurt timp apariția unui posibil incendiu în spațiile protejate, precum și acela de a informa personalul. Experiența în domeniu ne recomandă într-un mod categoric în ceea ce privește acest tip de instalații.

4.Pompe de caldura

Considerate a fi o investiție de viitor, pompele de căldură sunt o alternativă de încălzire tot mai frecvent aleasă de publicul larg. Beneficiile pe termen lung ale acestui tip de echipament sunt de neegalat iar odată instalate, garantăm că veți avea numai de câştigat. Apelați cu încredere la specialiștii Ecoterm în ceea ce privește acest tip de instalație.

5.Instalatii tehnologice

Instalațiile tehnologice se pun în funcțiune și se exploatează numai cu respectarea strictă a instrucțiunilor și regulilor de utilizare stabilite de proiectanți și producători. Echipa noastră Ecoterm vă oferă solutii complete de implementare, realizând execuția la standarde de siguranță și calitate ridicate.

6. Servicii de proiectare

Succesul implementării unui proiect din domeniul construcțiilor depinde în mare măsură de o proiectare corectă, iar un aspect foarte important în acest sens reprezintă congruența și coerența proiectelor. De aceea, Ecoterm ofera soluții complete și integrate, care acoperă toate cerințele și fazele existenței unei construcții.

Antreprenoriat general

ECOTERM SRL este o firma capabila sa realizeze si sa gestioneze instalatii integrate in domeniile civil si industrial, astfel putand fi caracterizata ca un Antreprenor General. ECOTERM

Construcții civile și industriale

ECOTERM SRL este o companie privată, fondată în 2002, operând cu succes pe piața de construcții din România. ECOTERM ofera soluții complexe în domeniul instalațiilor civile și industriale oferind

Contactează-ne