Alegerea ECOTERM în execuția pompelor de căldură

Avand o experienta foarte vasta in domeniu compania ECOTERM SRL este capabilă să proiecteze și să pună în funcțiune sisteme de încălzire de ultimă generație. Ofera soluții moderne și economice în ceea ce privește încălzirea oricărui tip de spațiu, astfel  ajutand să economisiți energie și să creați un mediu interior plăcut pe tot parcursul anului, respectând în același timp, mediul înconjurător.

Proiectarea și punerea în funcțiune a pompelor de căldură va fi realizată întotdeauna de către un personal calificat care va executa lucrarea conform legislației în vigoare și respectând normele de siguranță și calitate.

ECOTERM foloseste doar furnizori de top si șe caracterizeaza ca fiind o companie completă ce oferă soluții la cheie, astfel, în afara pompelor de căldură, serviciile mai includ:

  1. Proiectare
  2. Instalații HVAC
  3. Instalații sanitare
  4. Instalații de prevenire și stingere a incendiilor
  5. Instalații electrice
Solicitați acum o ofertă pentru a stabili ce pachet de servicii se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații vă rugăm să folosiți secțiunea de contact.

 CE SUNT POMPELE DE CĂLDURĂ?

Pompele de căldură se definesc ca fiind un mecanism care pompează căldură dintr-un mediu în altul. Frigiderul, de exemplu, este o pompă de căldură. Acesta scoate căldura din alimentele introduse în interiorul său și o elimină în mediul extern prin radiatorul montat în spatele lui. Alimentele pierd căldură și se răcesc iar căldura care este eliminată prin radiator încălzește camera.

Același principiu este folosit și de pompele de căldură care acționează însă, ca un sistem cu dublă facilitate: poate furniza atât căldură cât și frig. Reprezintă totodată o sursă de energie foarte ecologică, deoarece își extrag 75% din energia termică din atmosferă și doar 25% din electricitate.

 ROLUL POMPELOR DE CĂLDURĂ

Ca principiu de bază, o pompă de căldură transferă energia termică dintr-un mediu în altul. Pe modul de încălzire extrage căldura și umezeala din aerul exterior, iar cu ajutorul compresorului, agentul frigorific se încălzește la o temperatură mai ridicată reușind astfel să faciliteze transferul de căldură cu interiorul casei sau producerea de apa caldă menajeră. În perioadele cu temperaturi ridicate, circuitul se inversează.

Antreprenoriat general

ECOTERM SRL este o firma capabila sa realizeze si sa gestioneze instalatii integrate in domeniile civil si industrial, astfel putand fi caracterizata ca un Antreprenor General. ECOTERM

Construcții civile și industriale

ECOTERM SRL este o companie privată, fondată în 2002, operând cu succes pe piața de construcții din România. ECOTERM ofera soluții complexe în domeniul instalațiilor civile și industriale oferind

Tratarea apelor industriale

1.Prepararea eficientă a apei fără substanţe chimice prin electrocoagulare 2.Deshidratarea nămolului prin presă-filtru cu cameră 3.Structură modulară a reactoarelor pentru înălţarea simplă a conductei instalaţiei

Contactează-ne