Instalatiile sanitare industriale

1. CE SUNT INSTALAȚIILE SANITARE INDUSTRIALE?

Sistemele sanitare sunt sistemul de țevi, fitinguri de scurgere, ventile, ansambluri de supape și dispozitive instalate într-o clădire pentru distribuția apei pentru băut, încălzire și spălare și pentru îndepărtarea deșeurilor provenite de la apă, precum și a comerțului calificat de lucru cu țevi, tuburi și instalațiile sanitare în astfel de sisteme.

Un instalator este o persoană care instalează sau repară sisteme de conducte, instalații sanitare și echipamente, cum ar fi încălzitoare de apă și dispozitive de prevenire a refluxului. Astfel, instalațiile sanitare se ocupă, de obicei, cu instalarea de conducte care asigură un mijloc de transport pentru fluide.

2. ROLUL INSTALAȚIILOR SANITARE INDUSTRIALE

Industria de instalații sanitare industriale este o parte fundamentală și substanțială a fiecărei economii dezvoltate, datorită nevoii de apă curată și colectare sanitară a deșeurilor.

Instalațiile sanitare nu trebuie să lipsească din niciun spațiu public sau privat, ele reprezentând o utilitate indispensabilă nevoilor umane. Proiectarea și punerea în funcțiune a instalațiilor sanitare sunt operațiuni cruciale, indiferent că discutăm despre o hală industrială sau despre o clădire de birouri.

O instalatie sanitară industriala proiectată necorespunzător poate fi dăunătoare și să vă afecteze în mod direct activitățile curente. Luând în considerare faptul că reprezintă o soluție de bază ce soluționează multiple nevoi umane, putem afirma faptul că o astfel de instalație este crucială în ceea ce privește dezvoltarea unui business de succes.

3. ALEGEREA ECOTERM ÎN EXECUȚIA INSTALAȚIILOR SANITARE

Compania noastră vă pune la dispoziție servicii de calitate în ceea ce privește nu doar montajul, dar și mentenanța, garantând în același timp realizarea lucrărilor în deplină conformitatea cu normele în vigoare, reușind să facem față oricărei provocări, indiferent de complexitate. Personalul nostru este unul calificat, capabil să îndeplinească toate cerințele astfel încât să îi mulțumim și pe cei mai exigenți clienți.

Oferim soluții complete de proiectare a instalațiilor sanitare, indiferent de natura acestora, inclusiv instalații de alimentare cu apă, instalații de preluare ape uzate, instalații de limitare și stingere a incendiilor sau instalații de tratare a apelor.

Prin experiența acumulată avem capacitatea logistică și financiară pentru a coordona și executa lucrările în regim de antreprenoriat de specialitate.

Apelați cu încredere la specialiștii Ecoterm pentru a stabili ce pachet de servicii se potrivește cel mai bine nevoilor companiei dumneavoastră. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.

Antreprenoriat general

ECOTERM SRL este o firma capabila sa realizeze si sa gestioneze instalatii integrate in domeniile civil si industrial, astfel putand fi caracterizata ca un Antreprenor General. ECOTERM

Construcții civile și industriale

ECOTERM SRL este o companie privată, fondată în 2002, operând cu succes pe piața de construcții din România. ECOTERM ofera soluții complexe în domeniul instalațiilor civile și industriale oferind

Contactează-ne