Antreprenoriat general

ECOTERM SRL este o firma capabila sa realizeze si sa gestioneze instalatii integrate in domeniile civil si industrial, astfel putand fi caracterizata ca un Antreprenor General. ECOTERM SRL detine un bogat patrimoniu uman, avand in colectivul tehnic de proiectare, cat si in cel de montaj, personal cu experienta de peste 10 ani in domeniul instalatiilor, ceea ce ii permite sa ofere solutii tehnice si constructive de la proiectare la furnizare de echipamente, montaj echipamente si PIF.

Cu ajutorul personalului cu inalta calificare tehnica si a logisticii sale, ECOTERM SRL prin cele trei sedii de lucru pe care le detine in Bucuresti, Urziceni si Piatra Neamt, poate acoperi o importanta zona la nivel national in vederea furnizarii de echipamente de cea mai buna calitate si executarea lucrarilor de montaj. Personalul ECOTERM SRL este autorizat ISCIR in vederea executarii lucrarilor de montaj, service si punere in functiune pentru centralele termice cu puteri de pana la 6 Gcal/h.

Datorită dotării tehnice la cel mai înalt nivel de calitate, ECOTERM SRL poate oferi clienților săi servicii în perioada de garanție și post garanție, întreținere și control periodic al funcționării echipamentelor.

Cuvintele cheie pentru antreprenorii generali ECOTERM SRL sunt:

Instalatii electrice, Proiectare, Instalatii termice, Boilere, Bransamente electrice, Statii de pompare, Distribuitor, Electric, Automatizari, Climatizare, Cazane, Montare, Instalatii de climatizare.

 

 

Construcții civile și industriale

ECOTERM SRL este o companie privată, fondată în 2002, operând cu succes pe piața de construcții din România. ECOTERM ofera soluții complexe în domeniul instalațiilor civile și industriale oferind

Tratarea apelor industriale

1.Prepararea eficientă a apei fără substanţe chimice prin electrocoagulare 2.Deshidratarea nămolului prin presă-filtru cu cameră 3.Structură modulară a reactoarelor pentru înălţarea simplă a conductei instalaţiei

Contactează-ne