Construcții civile și industriale

ECOTERM SRL este o companie privată, fondată în 2002, operând cu succes pe piața de construcții din România.

ECOTERM ofera soluții complexe în domeniul instalațiilor civile și industriale oferind servicii de la faza de proiectare până la montare și punere în funcţiune. Subliniem calitatea și excelența în ceea ce priveşte rezultatele și procesul de lucru, având o rețea de furnizori de încredere şi clienţi mulţumiţi.

ECOTERM are o echipă valoroasă, cu care se poate  mândri: colectivul Ecoterm este responsabil pentru proiectare și pentru montaj, are peste 18 ani de experiență în domeniul instalațiilor civile și industriale, și poate oferi soluții tehnice și de construcție la cheie.

De aceea, COMPANIA ECOTERM  activează ca un Antreprenor General, capabil să realizeze și să gestioneze instalații integrate pentru domeniul civil și cel industrial.

În anii ce urmează, Ecoterm are ca obiectiv să își dezvolte aria de acoperire a lucrărilor de montaj la nivel national, și să își mărească baza de personal cu înaltă calificare tehnică.

Aceste realizări ne vor ajuta să dezvoltăm domeniile de activitate la cele mai înalte standarde de calitate, în beneficiul clienților noștri.

DOMENII DE ACTIVITATE

1.Instalatii pentru constructii civile: instalatii HVAC,sanitare,stingere incendiu si electrice.

2.Instalatii pentru constructii industriale:desprafuire,filtrare noxe,statii de epurare,statii de tratare ape,instalatii tehnologice.

3.Constructii civile si industriale:spatii logistice,fabrici,fundatii si instalatii tahnologice.

SERVICII

Proiectare

  • Ofera servicii de proiectare pentru instalații HVAC, sanitare, electrice și de automatizare, precum și servicii de inginerie și proiectare tehnologică în orice sector industrial (în special pentru industria chimică, metalurgie și alimentară).

Montaj

  • Ofera soluții tehnice și implementăm lucrări de montaj în toată România, prin echipele noastre (situate în București, Urziceni și Piatra Neamț) și prin expertiza noastră tehnică și logistică.

Service şi întreținere

  • Este  calificata să ofere servicii de mentenanţă, în perioada de garanție, și servicii de întreținere periodică și control de funcționare, în perioada post-garanție.

Antreprenoriat general

ECOTERM SRL este o firma capabila sa realizeze si sa gestioneze instalatii integrate in domeniile civil si industrial, astfel putand fi caracterizata ca un Antreprenor General. ECOTERM

Tratarea apelor industriale

1.Prepararea eficientă a apei fără substanţe chimice prin electrocoagulare 2.Deshidratarea nămolului prin presă-filtru cu cameră 3.Structură modulară a reactoarelor pentru înălţarea simplă a conductei instalaţiei

Contactează-ne