• SERVICII DE PROIECTARE

  1. CE ESTE PROIECTAREA ÎN CONSTRUCȚII?

  Proiectarea înseamnă întocmirea unui proiect pentru o construcție prin reprezentarea unui corp pe o suprafață potrivit anumitor reguli. Proiectul conține date generale despre construcție, prezentarea amplasamentului construcției, poziția, orientarea și suprafețele aproximative ale spațiilor interioare, sistemul structural, finisajele și alte cerințe exprese ale investitorului.

  2. ROLUL PROIECTANTULUI ÎN CONSTRUCȚII

  Rolul proiectantului este de a transpune în termeni tehnici specifici voinţa investitorului de aşa manieră încât investiţia prevăzuta să poată fi realizată de un antreprenor calificat pentru domeniul lucrărilor proiectate.

  Proiectul trebuie conceput în aşa fel încât:

  • să respecte cerintele specifice destinatiei stabilite de investitor;
  • efortul investitional, costurile de exploatare, costurile de reabilitare, modernizare si post utilizare sa fie minime;
  • să ofere maximum de siguranţă pentru sănătatea oamenilor şi a mediului înconjurător;
  • să respecte cerinţelor impuse de autorităţile publice şi de reglementările tehnice cu caracter obligatoriu.

  3. ALEGEREA ECOTERM ÎN PROIECTARE

  Succesul implementării unui proiect din domeniul construcțiilor depinde în mare măsură de o proiectare corectă, iar un aspect foarte important în acest sens reprezintă congruența și coerența proiectelor. De aceea, oferim soluții complete și integrate, care acoperă toate cerințele și fazele existenței unei construcții.

  Punem la dispoziția beneficiarilor soluții de proiectare și consultanță, prin specialiști și ingineri autorizați, și folosind programe software de ultimă generație (AutoCAD, MagiCAD, WinWatt, etc.). Cu ajutorul acestor programe, beneficiem de o flexibilitate mai mare asupra implementării proiectului, putând realiza modificări rapide în funcție de cerințele adaptate care pot interveni pe parcurs. Beneficiem de o experiență solidă dar și de o echipă de ingineri dedicați și atestați profesional pentru multiple tipuri de instalații (sanitare, semnalizare și prevenire a incendiilor, electrice, HVAC, etc.)

  Serviciile noastre includ stabilirea necesităților clientului, estimarea costurilor, verificarea proiectului, administrarea contractului, execuția proiectului și verificarea lucrărilor finalizate. Întreaga operațiune este supravegheată de un manager de proiect cu experiență. Inginerii implicați au aptitudini specializate și lucrează în echipă pentru a atinge cu exactitate țintele stabilite de client. Printre proiectele pe care le-am finalizat cu succes, enumerăm hale industriale, clădiri de birouri, hoteluri și spații comerciale de mari dimensiuni, însă, indiferent de tipul construcției, echipa noastră de consultanți oferă soluții de proiectare optime menite să vă ajute în economisirea timpului, eficientizarea utilizării resurselor și reducerea costurilor.

  Ecoterm SRL asigură o gamă largă de servicii profesioniste și se caracterizează ca fiind o companie completă ce oferă soluții la cheie, astfel, în afara serviciilor de proiectare, pachetul nostru mai include: instalații HVAC, instalații sanitare, instalații de prevenire și stingere a incendiilor, pompe de căldură, instalații electrice, instalații tehnologice și pot fi realizate atât la nivel civil cât și industrial.

  Solicitați acum o ofertă personalizată pentru a stabili ce pachet de servicii se potrivește cel mai bine nevoilor companiei dumneavoastră. Pentru a lua legătura vă rugăm să folosiți formularul de contact.
 • AFLĂ MAI MULTE DESPRE ECOTERM

  Vrei să aflii mai multe informații despre compania Ecoterm? Descarcă prezentarea în format PDF

  ADRESĂ:

  Urziceni: Str. Serelor Nr. 5A

  Piatra Neamț: Str. Strămutați Nr. 17

  București: Bd. Ferdinand I Nr. 58

  EMAIL:

  Urziceni: office.urziceni@ecoterm.ro

  Piatra Neamț: office@ecoterm.ro

  București: office.bucuresti@ecoterm.ro

  FAX:

  Urziceni: +40 243 254 713

  Piatra Neamț: +40 233 214 131

  București: +40 213 210 149

  TELEFON:

  Urziceni: +40 372 727 222

  Piatra Neamț: +40 233 214 121

  București: +40 213 210 126