• INSTALAȚII TEHNOLOGICE

  1. CE ESTE UN PROCES TEHNOLOGIC?

  Un proces este un ansamblu de activități corelate sau în interacțiune care transformă elemente de intrare în elemente de ieșire. Procesul tehnologic reprezintă ansamblul de operații mecanice, fizice, chimice, care prin acțiune simultană sau succesivă transformă materiile prime în bunuri sau realizează asamblarea, repararea ori întreținerea unui sistem tehnic.

  2. ROLUL INSTALAȚIILOR TEHNOLOGICE

  Procesele tehnologice pot modifica forma, structura, proprietățile fizico-mecanice sau compoziția chimică a materiilor prime, materialelor sau semifabricatelor de prelucrat.

  Instalațiile tehnologice se proiectează, se execută și se exploatează potrivit reglementărilor tehnice și trebuie să corespundă destinației, tipului și categoriei de importanță a construcției, să aibă nivelul de protecție corespunzător mediului în care sunt amplasate și să respecte prevederile din normele specifice de apărare împotriva incendiilor.

  3. ALEGEREA ECOTERM ÎN EXECUȚIA INSTALAȚIILOR TEHNOLOGICE

  Compania noastră asigură proiectarea și execuția instalațiilor tehnologice și oferă o explicație clară beneficiarului în ceea ce privește înțelegerea tehnologiei.

  Experiența în domeniu dar și parteneriatul cu furnizori de top, ne oferă posibilitatea de a vă pune la dispoziție soluții tehnice de calitate. Echipa noastră este formată din ingineri profesioniști care aleg întotdeauna cele mai bune soluții din punct de vedere tehnic, funcțional și economic, și folosesc echipamente și materiale de ultimă generație.

  Ecoterm SRL asigură o gamă largă de servicii profesioniste, astfel, în afara instalațiilor tehnologice, pachetul nostru mai include: servicii de proiectare, instalații HVAC, instalații sanitare, instalații de prevenire și stingere a incendiilor, pompe de căldură, instalații electrice și pot fi realizate atât la nivel civil cât și industrial.

  Solicitați acum o ofertă personalizată pentru a stabili ce pachet de servicii se potrivește cel mai bine nevoilor companiei dumneavoastră. Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul de contact.
 • AFLĂ MAI MULTE DESPRE ECOTERM

  Vrei să aflii mai multe informații despre compania Ecoterm? Descarcă prezentarea în format PDF

  ADRESĂ:

  Urziceni: Str. Serelor Nr. 5A

  Piatra Neamț: Str. Strămutați Nr. 17

  București: Bd. Ferdinand I Nr. 58

  EMAIL:

  Urziceni: office.urziceni@ecoterm.ro

  Piatra Neamț: office@ecoterm.ro

  București: office.bucuresti@ecoterm.ro

  FAX:

  Urziceni: +40 243 254 713

  Piatra Neamț: +40 233 214 131

  București: +40 213 210 149

  TELEFON:

  Urziceni: +40 372 727 222

  Piatra Neamț: +40 233 214 121

  București: +40 213 210 126